roept u maar!

Hier kun je het e.e.a. kwijt… ga je gang! na een akkoord van de webmaster komt het online.

ken-quotes-4

Veel plezier!

jan-pieter vink
februari 20th, 2016 at 2:00 pm

Hoi,
zojuist ff wat reclame gemaakt voor de reuni op mijn FB.
groeten,
Jp

Peter van der Kraan
februari 22nd, 2016 at 7:47 am

Onze oud collega Ruud Haefkens is afgelopen zaterdag 20 februari 2016 overleden aan complicaties van een operatie die hij moest ondergaan.
Datum uitvaart is nog niet bekent.

Lia Wildeman
juni 8th, 2016 at 6:28 pm

Wat leuk om zoveel bekende namen weer te zien. Helaas moet ik mijn inschrijving voor de 11e annuleren. Ik hoop dat jullie een leuke en gezellige avond hebben. De foto’s zie ik graag op de site! En organisatie: heel veel succes met de laatste loodjes.

Simon Dijkhuizen
juni 12th, 2016 at 7:01 am

Ferdinand, wat heb je dat weer geweldig gedaan! Fantastisch om weer zoveel oud collega’s te kunnen zien en spreken. Ik hoop van ganser harte dat je bereid bent om het over 5 jaar weer te organiseren.
Voor nu nogmaals heel hartelijk dank! Simon

Alex Odor
juni 12th, 2016 at 6:05 pm

Het is weer volbracht. 11-juni-2016

Het was weer een hele leuke en gezellige avond geweest. Het was in mijn ogen boven vewachting. Natuurlijk alle dank gaat naar de organistoren. Onder andere Ferdinand Pol en Ronald Jansen.. Ik denk dat iedereen genoten heeft, Als ik af en toe om me heen keek, dan was wel bijna iedereen of in discussie of aandachtig aan het luisteren. Jammer wel dat ik niet iedereen een hand had kunnen geven. Toen ik de feestzaal verliet om en nabij twee uur ‘snacht waren er nog groepjes hevig in discussie. Het was in een woord… Geweldig. Hoop dat de volgende reünie wat eeder zal plaats vinden. Hoe vergevorderd we in leeftijd geraken, hoe sneller de klok lijkt te tikken. Jammer wel dat niet iedereen die zich ingeschreven heeft de reünie heeft kunnen bijwonen. Misschien de volgende keer beter. Tot onze volgende reünie

LEAVE A COMMENT