In Memoriam

Geachte oud collega’s,

(bericht ontvangen van Mariëlla Schellings)

Ernest Wijnekus (ESDCII) op 15 juli jl. is overleden in Ierland. Hij woonde in Tonroe (Galway)

The death has occurred of Ernest Wijnekus
Tonroe, Clarinbridge, Galway

Ernest Wijnekus (Tonroe, Clarenbridge, Galway and formerly of Haarlem, Netherlands) July 15th 2022, peacefully at Brampton Care Home, Oranmore.

He will be sorely missed by his much loved wife Rina, daughter Suzanne, son in law Paudie, brothers, sisters, brothers in law, sisters in law, extended family and friends.

May He Rest in Peace.

*****
(bericht ontvangen via René Galis op 30-05-2022)

Afgelopen week heb ik een droevig bericht binnen gekregen dat onze oud collega Willy Grim op 23 April j.l. is overleden. Willy was jarenlang een zeer gewaardeerd collega en coördinator van de printroom.( later ook bij boxing onder Jerry Verhoef.)

******
(bericht ontvangen via Simon op 28-12-2021)

Ik wil vermelden dat Theo van Diem is overleden..
Theo was manager van de Europese logistieke vestiging van Digital Field Services (FS) in Heemstede totdat die activiteit naar Nijmegen is verhuisd in 1982. Die logistieke tak is toen in hetzelfde pand getrokken waar de Europese reparatie afdeling van FS al in oktober 1981 vanuit Hoofddorp naar was verhuisd. Theo heeft nog ongeveer een jaar de logistieke afdeling apart geleid tot Bill Sergeant in 1983 terugging naar de USA.

Theo is vanaf dat moment aan mij, als opvolger van Bill, gaan rapporteren  en daarmee was de samenvoeging van logistiek en reparatie en het daarmee ontstane European Logistics & Services Center (ELSC) een feit. Eén en ander in de juridische entiteit Digital Equipment Parts Center (DEPC) B.V. Een aantal jaren later is Theo de manager geworden van het ELTC (European Logistics Training Center) dat als onderdeel van DEPC B.V. in Nijmegen was opgezet. Hij heeft dat opleidingscentrum vele jaren tot volle tevredenheid geleid. De laatste paar jaar van zijn carriére heeft Theo aan mij gerapporteerd als projectenbegeleider tot hij in 1995 met vervroegd pensioen is gegaan. Hij is 88 jaar geworden.

*****
Vanwege de spam kan ik deze pagina niet openzetten voor alle opmerkingen etc. maar neem gerust contact met me op als er met spoed iets online moet komen.

met vriendelijke groet,

Ferdinand

theme by teslathemes